QURAN dan TerJemahan ~ PerHatikan Pesanan Allah dlm KiTabNya ini

AL QURAN

Listen to Quran
~*~*~*Al-Quran OnLine

12 February, 2014

LEGA ~ Pembersih Kolesterol

Health & Slimming > LEGA - Pembersih Kolesterol (300ml)


RM50.00
1
Testimoni: LEGA yang diperbuat dari bahan-bahan asli seperti bawang putih, halia, cuka epal, air limau dan madu bukan sahaja mujarab sebagai pencuci kolesterol dan pemberi tenaga malah LEGA yang sarat dengan vitamin C juga cukup baik untuk mengubati selsema.

1. Saya telah menjalani pembedahan jantung pada tahun 2012 dan doktor di IJN mengesahkan ada 2 lagi saluran yang masih tersumbat dan perlu di lakukan procedure “bridging” sebulan kemudian. Saya terus mengambil LEGA selepas balik dari hospital setelah diperkenalkan olih seorang kawan dan alhamdulillah apabila saya ke IJN untuk menjalani “bridging” saperti yang telah ditetapkan, doktor mengesahkan yang 2 lubang yang tersumbat telah pulih saperti sediakala. Saya memberi tahu doktor bahawa saya mengambil LEGA dan beliau mengesyorkan supaya saya terus meminum nya kerana memang bahan-bahan dalam LEGA sangat baik untuk menghilangkan kolesterol.

2. Saya telah bersara dan saya menghabiskan masa disiang hari dengan melakukan kerja-kerja rumah. Apabila tiba waktu malam saya selalu merasa letih dan susah untuk tidur. Alhamdulillah setelah mengambil LEGA saya dapat tidur dengan nyenyak dan tidak merasa letih saperti dulu. Saya bersyukur kerana telah diperkenalkan dengan LEGA dan kehidupan harian saya kini menjadi lebih ceria. Terimakasih kepada sahabat yang kenalkan saya dengan LEGA.

3. Umur saya 55 tahun dan setiap hari saya tercungap-cungap naik tangga pejabat yang terletak di tingkat 4. Alhamdulillah setelah mengambil LEGA saya tidak lagi merasa penat untuk panjat tangga ke pejabat saperti dulu malah saya kini habiskan masa lapang saya dengan bermain futsal bersama rakan-rakan sepejabat yang lebih muda dari saya. Terimakasih kepada LEGA yang 100% dibuat dari bahan-bahan asli tanpa pengawet.

4. Setelah diperkenal dengan LEGA, tekanan darah tinggi saya telah tiada, alhamdulillah. Kalau dulu saya selalu stress dan penat tetapi kini saya rasa benar benar lega dan selesa sebab badan saya terasa ringan dan lebih bertenaga. Saya syorkan supaya rakan- rakan yang ada kolesterol supaya tidak berlengah untuk mengambil LEGA.

5. Saya bertugas sebagai pemandu kepada Ketua Pengarah di Jabatan Kerajaan. Tugas saya memerlukan saya bekerja lebih masa hampir setiap hari. Berat badan saya semakin naik dan saya cepat merasa penat dan sering sukar bernafas terutama apabila saya tidur telentang diwaktu malam. Setelah mengambil LEGA saya kini rasa segar dan bertenaga dan tidak lagi mengalami keadaan sesak nafas apabila tidur. Syukur alhamdulillah kerana diperkenalkan dengan LEGA.

Berminat Sila hubungi Tn Sheikh Alauddin 019-369 2355. .
~***~Taman Koperasi BENA, IJOK~***~

No comments:

~*~ Related Posts Plugin for WordPress, Blogger... ~*~